Spela padel på en arena i världsklass

Med totalt 7350 kvadratmeter inne, varav 450 kvm coworking, 340 kvm restaurang, gym och 100 parkeringsplatser så lovar jag att du kommer spela din livs bästa padel hos LeDap. Sluta sök på Sollentuna Padel och ta dig istället in på LeDapStockholm.se och läs mer om att ha det riktigt kul både på jobbet och på fritiden! Det blir ju helt enkelt roligare att spela när du kan tänka bort tiden och vardagens pyssel. Just därför kan du också förutom att spela padel också arbeta, hålla möten, äta och nätverka hos LeDap.

Vem i gänget är egentligen bäst på padel?

Om detta är något ni vill ta reda på så är det dags att boka er tid hos LeDap. Här kan ni både umgås, spela padel ihop och helt enkelt kora en vinnare. Med totalt 16 padelbanor, dessutom i världsklass så är det enkelt att få tid och alltid kul att komma dit för att träffa andra padelintresserade. Här kan man dela sitt intresse, äta och dricka gott tillsammans efter matchen och alltid se till att man har det riktigt kul ihop! Oavsett om ni är ett gäng kompisar, arbetskollegor eller kanske framtida kunder.

Det som är så fantastiskt är ju att man på ett så enkelt vis spela padel i Sollentuna utan att låta den bli ett avbrott i vardagen. För här existerar sporten i samklang med ditt vardagsliv eftersom du kan spela padel men också samtidigt boka ett mötesrum för att kanske hålla i ett kundmöte eller liknande. Idén är med andra ord enkel och det är tillsammans med intresset för padel och ett vardagsliv som detta bara blir så självklart. 16 banor inomhus, padel shop, lounge, gym, dusch och bast och restaurang och nära till naturen. Kan det bli bättre helt enkelt?