Padel i Stockholm

Är det din tur att börja spela padel i Stockholm eller är du en van spelare av padel på någon av Stockholms alla padel banor? Bara under de senaste åren har antalet padel banor i Stockholm växt lavinartat och det finns mängder med olika padel hallar att välja bland. Som du kanske förstår så ligger de flesta padel hallarna utanför centrum i Stockholm då det är stora hallar som behöver mycket plats, även runt omkring för de som önskar att parkera i närheten av hallen. I Stockholm finns mycket bra förbindelser i form av buss och tunnelbanor så det är inte så svårt att ta sig dit även utan bil.

Padel utomhus & inomhus

Precis som med tennis så finns padel banor både som inomhus bana men även som utomhus bana. När vädret tillåter är det väldigt skönt att spela padel utomhus och slippa hallarna som man ägnar all tid i under vintern. Även om jag skrev inledningsvis att padel banorna hittas utanför Stockholms centrum så finns det ett par exklusiva padel banor i centrum, varav den mest omtalade ligger på NK´s tak. Här har man valt att bygga fyra stycken padel banor med specialbeställt gräs som är svart. Två av banorna har tak och två är utan tak.  På taket finns även en 300 m lång löparbana samt utomhusgym och servering av mat och dryck.

Padel i Frihamnen – Stockholm

Visste du att en av Europas största padel anläggningar ligger i Stockholm? Närmare bestämt i Frihamnen. Det heter PDL Center Frihamnen och består av 22 stycken inomhus banor samt 6 stycken utomhusbanor och du kan spela padel närhelst du önskar då anläggningen är öppen dygnet runt. På PDL Center har du möjlighet att köpa padel lektioner och om du inte har något eget rack eller boll kan du hyra på PDL Center.